2012. március 27., kedd

EP ajánló: MiraculuM - Life And Death

Az élet kezdete és vége, azaz a születés és a halál témája került a fókuszba MiraculuM-nak a Lowbit-en hamarosan megjelenő EP-jén a 'Life And Death'-en. Vagyok annyira szerencsés, hogy már hetekkel ezelőtt megkaptam a kislemez mindkét darabját, és azóta is folyamatosan lenyűgöz, amikor a lejátszómban a play gombra nyomok. A háttértörténet gyanánt legyen elég annyi, hogy mindkét téma az utóbbi időszakban nyomott hagyott Gyuri magánéletében, s az összegyűlt érzéseket önti hangjegyek, zenei hangulatok formájába.
Az 'As A Heart Started To Beat' az emberi lét kezdetére kalauzol, a fogantatáshoz. Csilingelő hangokkal nyitunk, mintha egy játékszer lépne működésbe a gyermekszobában. Ez egyben megnyugvást, biztonságot sugároz, amihez a későbbi texturák, melódiák is asszisztálnak. A szívhang és a gyermek gügyögés beépítése szenzációs húzás volt félidőben. Azt hiszem ezzel a darabbal végre megvan a modern babaszobák állandó zenei kelléke!
A 'Requiem For Two Fading Flowers' címéhez hűen hűvös hangulattal fogadja a hallgatót. A dallamvilág az elmúlás visszafordíthatatlan folyamatán kesereg, miközben mélyről jövő, igaz érzelmeket közvetít. A kiállásban, mintha a temetési ceremónia közepette a pap beszédét hallgatnánk. Nem könnyed hallgatni való, de Gyuri tényleg minden produceri tudását belesűrítette ebbe a kilenc percbe. Bomba anyag, repül is a 10/10 neki!

MiraculuM - Life And Death EP

Label: Lowbit Records
Katalógus szám: LBR 075
Várható megjelenés: 2012. április 2.
Stílus: Deep Emotional House
Producer: Udvardy György

Tracklist:
1. As A Heart Started To Beat (8:02)
2. Requiem For Two Fading Flowers (9:45)

BUY IT!
FEEDBACKS - VIPULTIMA PROMO SHEET

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése