2012. május 8., kedd

EP ajánló: Klinedea - Meet The Morning

A Reelaux Digital egy szép vokál trance darabbal folytatja ténykedését. A kettes sorszámú EP-t az orosz Klinedea jegyzi. Talán manapság a minőségi oldalról nézve merész dolog trance lemezt kiadni, hiszen a cheesy front istenített képviselőinek ténykedése szinte teljesen felöleli a lakossági érdeklődést a stílus iránt. Reelaux-ék megpróbálták a lehetetlent, azaz érvényesülni ebben a közegben, és szerintem nem okoztak csalódást. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a stílus sem vegytiszta trance, hiszen az alapok a prog felé húznak, a dallamvilág összetettsége azonban egyértelműen a transz sajátja. A kiadvány két verzió az original és LoQuai féle remix köré épül. Mindkettőből kapunk énekes és vokál mentes verziót is plusz egy radio edit-et, gondolván az esetleges éterbe kerülési lehetőségekre.
A német LoQuai az utóbbi időben magára talált, kicsit leporolta a sablonjait és új inspirációt hozott átirataiba. Ez igaz a mostani darabra is. Nem sokat vett el az eredeti elemekből, kicsit feszesebb alapokat és karakteresebb baseline-t helyezett a dal alá, ami arra predesztinálja a végeredményt, hogy egy emberes hangrendszeren jó hangosan megzörgessék vele a partiarcok belső szerveit.
Az original mix nyugisan kezd neki a reggeli napfény előcsalogatásához. Bár 130 BPM-en "toljuk az ipart" egy csöppet sem érezzük gyorsnak a produkciót. Egy megkapó szinti dallam társul be az alapokhoz, majd egy női vokál is csatlakozik az összképhez. A kiállásban a filter takarásából előbukkan egy string, ami mesterien asszisztál az elmélkedős hangulathoz. Később egy kis zongora, valamint gitár szoló járatja tökélyre a kompozíciót.
A két instrumental verzió a vokál mentes produkciók híveit nyeri majd meg magának, ugyanazt kapjuk zeneileg, mint az énekes verzióknál. A sort a rádió edit zárja, ami remélhetőleg tényleg felcsendül majd, ne adj isten földi sugárzású rádiók hullámhosszán is! Finom EP, ajánlom a progressive house és a vokális trance szerelmeseinek egyaránt!

Feedbacks:
d-phrag: A bit too soft for me, but nevertheless I will take original and Loquai stuff
Nomean: I like Loquai's dub version! Nice straight groovy stuff.
Zebra Beatz: Nice release, Loquai's dub is my favorite. 
Kay-D: Great release, my fav is Loquai dub mix
Tash: Very nice release! Support!
Chris Drifter: Loquai dub is cool
Sonic Union: Loquai dub mix for me here! nice one!
Cristian Poow: Don't like the accent of the chick - I'd rather like Loquai's Dub
Fernando Ferreyra: Amazing EP, Great tracks, Original & Remixes full support, thanks
Bobby Deep: Loquai s both version are sick

Klinedea - Meet The Morning

Label: Reelaux Digital
Katalógus szám: RLXD12002
Megjelent: 2012. május 7
Stílus: Progressive House, Trance
Producer: Klinedea

Tracklist:
1. Klinedea - Meet The Morning (LoQuai's Vocal Mix) (7:13)
2. Klinedea - Meet The Morning (Original Vocal Mix) (7:33)
3. Klinedea - Meet The Morning (Original Instrumental Mix) (7:31)
4. Klinedea - Meet The Morning (LoQuai's Instrumental Mix) (7:36)
5. Klinedea - Meet The Morning (Radio Edit) (3:56)

BUY THIS RELEASE



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése