2010. július 24., szombat

Zone Promotion 020: Long Beach Vol. 2.

Hosszas szünet ismét egy újabb mixszel jelentkezik a Zone Promotion sorozatunk. Mostanság igencsak elfoglaltak voltunk Attish-sal az új műsorunk, a 'People can fly' beindítása végett, így nem nagyon jutott időnk külön mixeket gyártani emellett. Talonban azonban voltak olyan egyvelegek, amiket már régebben elkezdtünk, ilyen a Long Beach második része is. Az első LB-t Attish hozta össze és igazi tengerpartra való hátradőlős trance zenékkel örvendeztette meg a hallgatókat. Ezt az irányvonalat folytatja tovább az LB Vol. 2 is.
Egy eszement nagy introval indulunk, ami a Pink Floyd és a belga Faskil közösködéséből kerekedett ki. A másodiknak érkező Kostya Veter féle 'The loneliness' Summerbreeze remixben tökéletes harmóniában úszik be, mintha a két számot az isten is egymásnak teremtette volna. Max Graham 'Does she know yet'-je 2010-es verzióban (Dusky 2010-ként) is nagyot üt. A Coldharbour-os hangzást idézi meg Marco Torrance 'Stranded feelings'-sze, Mikas 'Ocean'-ja ezt a hűvösebb vonulatot oldja fel, a tengerpartra invitál bennünket. Bright Side 'Lissabon'-ja egy igazi baleári darab, csodaszép gitárszólóval. Arty is beköszön a csodaszép 'Come home'-mal, majd D.P. Kash 'Evening'-je terelget az izgalmas éjszaka felé. A végére is marad töltény, Jason Van Wyk 'September rain'-je és Sensetive5 'Broken dreams'-sze is egy koktél fogyasztása mellett fejti ki az ideális hatást. Remélem tetszeni fog mindenkinek!

Zone Promotion pres Long Beach Vol. 2

Katalógus szám: Zone Promotion 020
Ország: Magyarország
Megjelent: 2010. július 24
Stílus: Trance
Dj mix: Greyloop

Tracklist:
1. Pink Floyd - Shine on you crazy diamond (Faskil Intro Edit)
2. Kostya Veter - The loneliness (Summerbreeze Relaunch)
3. Max Graham - Dusky 2010
4. Marco Torrance - Stranded feelings (Qursion remix)
5. Mikas - Ocean (Santerna remix)
6. Bright Side - Lissabon
7. Arty pres Alpha 9 - Come home
8. D.P. Kash - Evening
9. Jason Van Wyk - September rain
10. Cold Impulse pres Sensetive5 - Broken dreams

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép mix lett. :)
    Az intró zene annyira pöpecül szól, hogy az vmi hihetetlen. Régebben volt egy ilyen hasonló szám amit agyonhallgattam, axem The Joker - Milky Way volt a címe (egyik dj convention mix albumon volt rajta). Szóval nálam eleve telitalálat a kezdés. A 2. zene is kegyetlen nagy, olyan naplementés pillanatokat idéző muzsika. A Dousky eleve kedvencem volt, most viszont ebben a 2010es verzióban remekül visszaadja azt amiért annó 2003ban mégjobban megszerettem a baleári stílust! De menjünk tovább! A négyes számtól kezdve a lazulósabb alkotások követik egymást. Aztán jön az Arty féle 'Come Home' és ismét a fellegekben járunk. A mix végére még marad egy nagy gitárszólós szám. Perfect mix lett. Ez évben nálam baleári mixek tekintetében csak ez a mix (volt) etalon. Geri te nem vagy producer, de nagyon jól eltaláltad ezt a mixet, ami egy kicsit elgondolkodtat azon, hogy ha te mint zeneszerető ember egy ilyen lélegzetű mixet öszze tudsz hozni, akkor a "nagy kiadók" miért nem képesek erre?! Mindegy persze, a lényegen nem változtat a kérdésfelvetés. Nagy mix lett a Long Beach Volume 2. és ennek kell örülni, a többi meg levan ...tudva.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Attish. Nem volt nehéz dolgom, hiszen te már az első résszel a minőségi irányt megmutattad. A célom az volt, hogy tényleg ne elcsépelt darabokkal rukkoljak elő, mindemellett a baleári filing átjöjjön.

    VálaszTörlés