2011. január 18., kedd

Markus Schulz - Future Cities - Coldharbour Recordings - 2011-01-18

Röviden szeretném felhívni a figyelmét annak, akiben még nem realizálódott, és aki még egy picit is érdeklődik a trance iránt, hogy kinn van a bótokban Markus Schulz új zenéje, melynek a címe: Future Cities. Tulajdonképpen könnyű a helyzetem, mert a jóemberről nem kell egy szót sem szólnom, nagyjából mindenki ismeri kívülről-belülről, személyesen is pacsizhattunk vele pármillió alkalommal, és ez a jövőben is marad ebben a formában. Személy szerint a munkásságát nagyjából 2004 és 2006 között szerettem igazán, akkoriban előremutatónak számító zenéket eszkábált, és a legjobb remixerek közé tartozott. A hírnév növekedtével sajnos a produceri munkáinak jelentősen csökkent a színvonala, noha tavalyelőtt Dakota néven még kétségkívül ütős zenéket tett le az asztalra.

A Future Cities kiadványon kettő nóta szerepel, az eredeti és egy intro mix, mely lényegileg tulajdonképpen megegyezik. A Future Cities tulajdonképpen egyáltalán nem rossz nóta a maga nemében, a divatos klubtransz hangzáson túl hallhatunk benne néhány viszonylag innovatív megoldást. Hallani rajta, hogy Markus jó producer lenne, ha ismét rá lenne kényszerítve, de mivel nincs, így javarészt marad a sztenderd megoldásoknál , és a kreatív énjét csak apróságokba csempészi bele. Ennek ellenére rajongóknak természetesen kötelező, nem rossz darab. 7/10.


Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player


1 megjegyzés:

  1. Azért a dallamrészben megy az az erőltetett High Contrast-os supersaw lead. Kár érte, mert ha azt lekapom róla, akkor elég bejövős a cucc.

    VálaszTörlés