2010. augusztus 4., szerda

Deep Forest 2: Prog-psy-tribal túra Attish-sal

Nem győzzük hangoztatni elégszer, hogy a saját produktumunkról nehéz írni, sokszor tovább tart a firkantás, mint összerakni egy mixet. Attish már régebben elkészült a 'Deep Forest' második részével, csak valahogy a bemutató szöveggel volt meglőve, éppen ezért jómagam vállaltam magamra ezt a feladatot. Az inspiráció merítéshez meghallgattam legalább kétszer a mixet, ami szerintem zseniálisra sikeredett. Éppen ezért is éreztem fontosnak, hogy a 'Deep Forest (Adventure 2)' minél hamarabb eljusson az olvasokhoz.
A nyitó Miika Kuisma zene rendesen pályára állít bennünket, mintha egy sötét erdő legmélyén botorkálnánk, s szívnánk magunkba a természet illatát. Olyan remek, dark prog darabokat kapunk ('Stamina', 'Oxygene', 'Skintrade'), amelyek megtartják eme érzésünket. A mix félidejében a kultikus Dirty Vegas féle 'Days go by' jelenti a barangolás közbeni szusszanást, ezután újult erővel folytatjuk az utazásunkat. Olyan muzsikák kerülnek terítékre (örömteli, hogy a Bonzai label a minőségi arcát mutatja), amit nem hallani minden utcasarkon. Különleges atmoszféra kísér bennünket, melyben tökéletesen elegyednek a progressive house, tribal, psy és goa elemei. Aki szereti a gondolkodtatós, hatásvadász elemektől mentes szetteket az feltétlen csapjon le a 'Deep Forest' második részére.

Zone Promotion - Deep Forest (Adventure 2)

Label: Zone Promotion
Katalógus szám: ZP 021
Megjelent: 2010. augusztus 4.
Stílus: Progressive house, Psy, Tribal
DJ mix: Attish

Tracklist:
1. Miika Kuisma – Trying My New Wings (Intro) [ZYX Music]
2. The Dark Soul Project – Stamina [Mistique Music]
3. John ’00’ Fleming and The Digital Blonde – Oxygene (Miika Kuisma Remix) [JOOF]
4. Atmos – Skintrade [Spiral Trax]
5. Dirty Vegas - Days Go By (Instrumental Dub) [Credence]
6. Thorin – Pure Tribal (Dax Wadley Remix) [Bonzai]
7. dPen – I Need You (Kintar Remix) [Bonzai]
8. Deep Mariano - Abeha Acute (Original Mix) [Acute Recordings]
9. Kay-D – Beautiful Stranger [Mistique Music]
10. Airwave feat Ludovic Meyer – Batignolles Blues (Substara Remix) [Bonzai]

1 megjegyzés:

  1. Na végre, hogy le tudtam szedni :D Nagyszerű mix ismét! Külön pacsi a Batignolles Blues remixért, imádom azt a zenét! a Miika Kuisma tracktől pedig földbe gyökereztem...

    VálaszTörlés