2010. november 26., péntek

Megvan a Forsaken astronaut megjelenési dátuma!

A Jézuska hozza a 'cserbenhagyott űrhajóst'. Akkor dekódolom az üzenetet: legalább fél éves várakozás után december 28-án végre megjelenik MiraculuM 'The Forsaken Astronut' EP-je. Azt már korábban is tudtuk, hogy napjaink egyik legnívósabb prog/psy kiadója a Spherax vetett szemet Gyuri csodaszép szerzeményére, s csapott az original mix mellé még két igazán figyelemre méltó átiratot. Az egyiket az orosz Stimpack azaz Danil Shilovsky jegyzi, aki a Mango Alley Records-nál már több megjelenést is a háta mögött tudhat. Danil verziója egy igazi hibrid csoda, ami a house és psygressive határán egyensúlyoz. A másik remixer (a szintén orosz) Acosta Wink inkább a zúzósabb oldalról közelítette meg az eredeti anyagot, ám a szigorú ritmusok mellett a kiállásban szerencsére szépen szabadjára engedi a dallamokat. Az 'Original mix' számomra a csúcs, anno a Float Away-ben is pörgettem. Végig súlytalan állapotban lebegünk, s a szomorkás dallamok hallatán elképzeljük mit is érezhet egy világűrben egyedül hagyott űrhajósnak lenni.

MiraculuM - The Forsaken Astronaut

Várható megjelenés: 2010. december 28.
Label: Spherax

Tracklist:
1. Original mix
2. Stimpack remix
3. Acosta Wink remix

4 megjegyzés:

  1. Köszi Gergő a promot, mindjárt küldök is egy mikuláscsomagot a mailedre...;)

    VálaszTörlés
  2. Danke, danke. Nálam az év zenéje az original mixed, ebben minden benne van, aminek benne kell lennie! Grat még 1x.

    VálaszTörlés
  3. hm... most lapozgatom én is a beatportot, és most az oldalon látom , hogy Miraculum magyar. Valami embertelen zene az Original mix. Grat.

    VálaszTörlés
  4. Köszi, nagyon örülök, hogy sikeres lett a trekk, azt hittem a remixek mellett nem nagyon tud érvényesülni, de úgy néz ki, kár volt aggódnom...:)

    VálaszTörlés