2011. február 7., hétfő

Zeneajánló: Dark Soul Project - Pegasus (LoQuai remix)

Dark Soul Project - Pegasus (LoQuai remix) (Mistique Music)
Milyen lehet egy olyan produkció, amit két számomra elismert, s kellőképp tehetséges producer hoz össze? A válasz: szimplán zseniális. Az argentin fenegyerek DSP kifőzte boszorkánykonyhájában az eredeti cuccot, LoQuai pedig saját epikus prog house stílusára formálta a darabot. LoQuai az elmúlt időszakban mintha alkotói válságban lett volna (legalábbis szerintem), kicsit sablonosra vette a figurát. Szerencsére visszatalált a helyes útra, ezt a 'Pegasus' remixe is bizonyítja. Csillogó deep hangok egy lebegős string szőnyegen, lüktető energiával a felszín alatt, mindez úgy variálva és adagolva, hogy minden egyes másodpercét élvezzük.
Ne feledkezzünk el az 'Original mix'-ről sem, ami egy vérbő tizenkét és fél perces misztikum. Érdekes Exoplanet-re emlékeztető sipákolós cinek munkálkodnak a háttérben, közben egy sejtelmes orgona hang próbálja megidézni a mitológiai világot. Egy nyávogós synth és egy chime kell harcra egymással, előbbi kerekedve felül a csöppet disszonáns pötyögésen. 5:10-től aztán lekerül a torzítás a main synth-ről és sodródunk a bárányfelhők között a képzeletbeli pegazusunk hátán.
Az EP tartalmaz egy közepesnek mondható 'The KPS' és egy igencsak felejthető gitározós 'M&D Substance' remixet is. Összességében 8/10-es release.

Dark Soul Project - Pegasus

Label: Mistique Music
Katalógus szám: MIST128
Ország: Örményország
Megjelent: 2011. február 5.
Stílus: Progressive House

Tracklist:
1. Pegasus (Original mix) (12:38)
2. Pegasus (LoQuai remix) (7:25)
3. Pegasus (M&D Substance remix) (7:52)
4. Pegasus (The KPS remix) (7:13)

A LoQuai remix külön



A 4 mix egy videóban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése