2011. március 11., péntek

Zeneajánló: Evren Ulusoy - Annet EP

Evren Ulusoy - Annet EP [Seamless Recordings]
A török Evren Ulusoy neve garancia a minőségre. Amihez ez a fiatalember hozzáér az arannyá változik. A tech, a deep és a progressive house elemeit rafkósan adagolja zenéiben, ezért nem lehet ráunni arra, amit hallunk. A legutóbbi jóság, ami emberünk nevéhez fűződik az a Seamless-en kihozott Annet EP.
A címadó tétel az elmúlt időszak egyik legszebb deep house szerzeménye, ami a Timewriter-Terry Lee Brown Jr. éra legtartalmasabb pillanatait idézi föl, s a beúsztatott női vokállal Evren egy újabb, magasabb szintre emeli a két deep house mester által tökéletesre csiszolt sound-ot. Puha pad-jaival végig utaztat, a visszhangosított zongorafutamtól pedig a hideg futkározik majd garantáltan mindenki hátán.
A Sad summer sem tér le az Annet által kitaposott ösvényről, kicsit minimálabb formában, vokálfoszlányokkal operálva hozza a magasra tett szakmai szintet. Ez is tipikus utaztatós zene, amire könnyen rá lehet kapni. Keverni nem egyszerű, hiszen harmóniával indulunk, de pont ettől különleges, hogy nem kell egy percnyi dobszólót végigvárnunk mire igazán beindul a cucc. Nálam a hét deep house EP-je címre esélyes, meleg szívvel ajánlom minden kedves minőségi elektronikára áhítozó sorstársamnak. Röppen is a 9,5/10-es osztályzat.

Evren Ulusoy - Annet EP

Label: Seamless Recordings
Katalógus szám: SBLSIN043
Megjelent: 2011. február 14.
Stílus: Deep house
Producer: Evren Ulusoy

Tracklist:
1. Annet (7:10)
2. Sad summer (7:06)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése