2011. március 2., szerda

Zeneajánló: Omid 16B - Rain/Passion Of Zorro

Omid 16B - Rain/Passion Of Zorro [BEDDIGI08]
A brit-iráni Omid Nourizadeh aka 16B nem számít új arcnak az EDM-szcénában. Számtalan alkalommal bizonyította már kivételes tehetségét, hiszen nem mindenki remixelhet Gus Gus-nak, a Cure-nak, Francois K-nak. Emellett két LP-je a Sound from another room (EyeQ) és a How to live 100 years (Hooj Choons) is az elektronikus zene halhatatlanjai közé repítette őt. S ha mindez nem lenne még elég három label, az Alola, a Disclosure és a SexOnWax feje is egyben. Ennyi teendő mellett szerencsére jut ideje a zeneírásra is, hosszú hallgatás után végre ismét hallatott magáról. A Bedrock Digital-on kihozott Rain/Passion of Zorro egymástól eltérő, két külön utat jár be.
A Rain igazi partibomba nyers, de mindent vivő megszólalással. Amint az első taktusok felcsendülnek összerezzenünk, mi készül itt kérném szépen? Aztán lassan, de biztosan kikerekedik a történet egy hihetetlen briliáns kiállásban, ahol a szög egyszerű főtéma tovább burjánzik és megvesz bennünket kilóra.
A Passion of Zorro bóhókás megoldásaival okoz kellemes pillanatokat. Könnyed deep-be hajló stílusgyakorlat, ami inkább otthon, illetve warm up vagy cool down szettekben használható sikerrel. Pulzáló funky életérzése, egyszerű, de bájos chime dallama és lehelet finom percussion szekciója miatt ez is egy abszolút szerethető szerzemény. Az EP-t összességében 8,5/10-re értékelném.

Omid 16B - Rain/Passion Of Zorro

Label: Bedrock Records
Katalógus szám: BEDDIGI08
Stílus: House
Megjelent: 2011. február 21.
Producer: Omid Nourizadeh


Tracklist:
1. Rain (11:15)
2. The Passion Of Zorro (Club Mix) (9:48)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése