2011. március 13., vasárnap

Zeneajánló: Python ft Cream Sound - Don't save me (Remixes)

Python ft Cream Sound - Don't save me (Remixes) (Frisky)
Nem, nem káprázik a szemetek, ez eredetiben egy tavalyi darab, amit most egy igencsak dögös remixpack-al indítottak újra a világhálónak a Frisky. Elsőnek a török Mehmet Akar feszült neki az emebert próbáló feladatnak (mivel az original elég magasra tette azt a bizonyos mércét). Szép intro után igazi progressive mennyországot kerekít a történetből, egy igencsak szuggesztív groove használatával. Persze a csodaszép vokál sem maradhatott ki, ami elképesztő lazasággal csatlakozik a zakatoló ritmusokhoz. Hihetetlen.
A bolgár Dj Toppy remixe gyakorlatilag hasonló stílusban marad, csak ő már az elejétől az énekre helyezi a hangsúlyt, s kicsit lazulósabb hátteret álmodott meg az egész alá. Lassú építkezés folyik végig, aztán kapunk az arcunkra a kiállásban. Mesterien eltalált verzió ez kérem szépen, én már most megelőlegezem neki a hónap legjobb remixe titulust.
És ennél a pontnál még hátra volt az Adbeat & Jorge Dept remix. Egyértelműen az ő munkájuk a legtáncosabb a kiadványról. A feszes ütemekre baljós hangok rétegződnek, az enyhülést az éteri vokál jelenti. A dallam nincs túlbonyolítva, ettől még igen tetszetős ez a verzió is. Szerény véleményem szerint mindhárom átiratot fogjuk hallani szettekben, s ebben rejlik az EP ereje, hiszen nem próbálták azt eljátszani, hogy 5 használhatatlan remixet eladnak egy megveszekedetten zseniális remake-kel. Ez a kiadvány nálam ténylegesen a legmagasabb 10-es pontszámot érdemli!

Python ft Cream Sound - Don't save me (Remixes)

Label: Frisky Records
Katalógus szám: FR049
Megjelent: 2011. március 9
Stílus: Progressive House

Tracklist:
1. Don't save me (Mehmet Akar remix) 8:46
2. Don't save me (Toppy remix) (10:03)
3. Don't save me (Adbeat & Jorge Dept remix) (8:10)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése