2010. május 4., kedd

Song Of The Moment: Giuseppe Ottaviani feat. Faith - Angel

Idén is szép számmal akadnak kiemelkedő zenék a trance-en belül. A műfaj egyik fellegvárának számító német Vandit Records -nál is zajlanak ám az események. A Vandit tavaly évben piacra dobta Giuseppe Ottaviani szerzői albumát a Go!-t. Az albumon nagyon sok klassz zene kapott helyet, viszont a régi Ottaviani rajongók szívét leginkább a Fallen és az Angel dobogtatta meg. Giuseppe e két zenéjében Frederica Sciamanna alias Faith énekel.
A Fallen EP-je már 2009 októberében megjelent, viszont az Angel csak idén 2010 áprilisban került ki a boltok polcaira. A lemezen öt féle verzióban találjuk rajta az Angel-t. Az Originál mix chill out/ambient stílusú, míg a club mix ennek felturbósított változata, egy kis elektrós beütéssel. A Vandit Night mix tökéletesen tükrözi a kiadó által prezentált hangzást. Nem is tudok túl sok mindent hozzáfűzni ehhez a mixhez, csak annyit hogy táncolható, klubbarát, pöpec kis darab! Az Eteson és Nicky remix tökéletesre sikeredett, viszont az általuk készített Dub mix egy kicsi hiányérzetet okozhat, a vokálmentesítés miatt.
Összességében nézve a dolgokat, az Angel az egyik legjobb 2010-es megjelenés a szcénán belül, és már most sok trance rajongó Tune Of The Year-ként aposztrofálja.

Giuseppe Ottaviani feat. Faith - Angel

Label: Vandit Digital
Katalógusszám: VANDIG070
Ország: Németország
Megjelent: 2010 április 06.
Producer: Giuseppe Ottaviani

Tracklist:
1. Angel (Original Mix)
2. Angel (Club Mix)
3. Angel (Vandit Night Mix)
4. Angel (Mark Eteson & Ben Nicky Remix)
5. Angel (Mark Eteson & Ben Nicky Dub)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése