2010. május 4., kedd

Zone Promotion Presents Night Visions

A soron következő, azaz 012-es epizód a trance kissé hard oldalát mutatja be nekünk. Nem mondanám kifejezetten hard trance-esnek a mixet, mert akad benne mindenféle stílusú trance zene, de ha az előadókat megnézzük, akkor tény és való, hogy egyikük sem puhánykodásával szerzett hírnevet. Push aka M.I.K.E.-ot jól ismerjük már, hogy milyen nagyszerű zenéket képes fabrikálni. 2009-es Global Age című szerzői albumáról a Free Time képviselteti magát jelen mixben. Kissé nyers hangzású zene, de nagyon hatásos szerzemény. A hatásos jelzőt azért is használtam ez esetben, mert basszusai a lehető legnagyobb intenzítással bombázzák hallójáratainkat. A második zene Richard Durand szerzeménye a Ledged Up. Hard-os, dallamos dalszerkezete könnyen beleivódik az ember tudtába. A M.I.K.E. "Winter Night In NYC" -ja (nálam) az idei év egyik legnagyobb dobásának számít. Sokszor hiszem azt, hogy ez a pali kifulladt, és vége neki, erre tessék bedobja idén ezt a zenét. Csak gratulálni tudok, mert mindig tud valami újat alkotni, még ha nem is mindig sikerül neki.
Vadim Zhukov-ot nem sok embernek kell hogy bemutatnom. Vadim az egyik legtehetségesebb új generációs progresszív producerek egyike, aki legyen bármilyen EDM műfajról szó, egészen biztos, hogy mindig igyekszik a legjobbat nyújtani. Moscow Morning című száma az egyik legismertebb a Zhukov trekkek közül. Az ötös, hatos, hetes zene már klasszikusnak számít a műfajon belül. A hozzájuk intézett remixek viszont egy egészen más megközelítésbe helyezik őket. Mark Arbor szerzeményéhez Tragida nyújt segítő kezet. A "Unspoken Words" minden bizonnyal az egyik legérdekesebb trance szerzemény. Földet rázó dobjátéka nem minden napi hangulatot teremt, majd megérkezve a középső szektorba egy eszméletlen jól eltalált dallamos kompozíció csap le ránk. A 00.db-s indigó voltaképpen egy psy trance szerzemény. Viszont a dallamvilága tökéletesen azt a hangulatot idézi, melyet a borító is megpróbál érzékeltetni. Az utolsó szám egy újabb klasszikusnak mondható zene, viszont a Vank féle remixben nem annyira ismert. Igazából csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy tökéletes. Ron Van Kroonenburg aka Vank hard trance-esre vette a figurát.

Zone Promotion 012 - Night Visions


Label: Zone Promotion
Katalógus szám: ZONE 012
Megjelent: 2010. május 04.
DJ mix: Attish

Tracklist:
1. Push - Free Time (Original Mix)
2. Richard Durand - Ledged Up (Raw & Hard Mix)
3. M.I.K.E. - Winter Night In NYC
4. Vadim Zhukov - Moscow Morning (Vadim Zhukov’s Original Mix)
5. Basic Dawn - Pure Thrust 2008 (Substate Remix)
6. Airwave - Sunday Break (Beat Mix)
7. Dj Ton TB - Dream Machine (Andzhan Remix)
8. Mark Arbor - Unspoken Words (Tragida Remix)
9. 00 DB - Indigo (Album Version)
10. Armin van Buuren & DJ Tiësto Present Alibi - Eternity (Vank Remix)

2 megjegyzés:

  1. Nagyszerű, mint mindig. Csípem benne, hogy "nyugtalan" az anyag, nem laposodik el, végig partiban tart. Olyan mint sétálni az éjszakában, ahol nem tudhatod mi bukkan elő a sötétben. Grat Attish

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Grey az elismerő szavakat.:)

    VálaszTörlés