2010. április 27., kedd

Egy kiadatlan LSG album Oliver Lieb -től


„Sziasztok,
Úgy döntöttem, hogy felteszem az internetre ingyen, a kiadatlan LSG albumomat. A 2002-es év végén készült és 2003 végén szerettük volna megjelentetni. Aztán valahogy mégsem került rá sor, így.......



.............új projektet indítottunk „Best Of LSG” néven... de ez már egy másik történet...

Az előbb említettem hogy a most letölthető album 2002 végén készült, tehát nem adja vissza azt a stílust amit manapság csinálok. Ez inkább köszönet és tisztelet az LSG projekt rajongóinak, és egy lehetőség –legalább nekem- hogy lezárjam azt az időszakot, és a jelenlegi dolgokra koncentráljak. Néhányan lehet, azt mondjátok most, hogy a régi dolgok jobbak voltak, mint amiket mostanság csinálok. De gondolj bele, fejlődik és változik a világ.

Amikor elkezdtem az LSG projektet, a trance, mint stílus még nem alakult ki, most viszont már számomra, egy kommersz, nem fejlődő zenei irányvonalat takar, amely szerencsére már kevesebb figyelmet kap. Próbáltam lépést tartani az idővel, de a projekt ideje alatt nehéz volt mindent fejben tartani, mindenre figyelni. Szóval csak azt tudom kérni, hogy mindig figyeljétek az új stílusokat, új el?adókat, ne skatulyázzatok be semmi újat, arra gondolva, hogy a legjobb dolgok már megtörténtek.

Úgy gondolom, hogy a legnagyobb dolog most a zenei szcénában az, hogy megint sok minden lehetséges, mint annak idején. A „mi jók vagyunk – ez egy szar” gondolkodásmód már nincs annyira jelen, mint 5-8 évvel ezelőtt, és ismét különböző stílusok, irányzatok m?ködnek együtt egy label alatt, vagy egy számban.... szóval mint régen, minden csak a jó zenéről szól.


Na de elég a beszédből... csak még egy dolog:

Kérlek, ne terjeszd a file-t... hogy jobb egérgomb mentés másként... ;)

És ne is küldj direkt linket senkinek.

Ha akarod terjeszteni, rajta... add meg a myspace blog elérhetőségemet, így az emberek látják, mit csinálok most. Ha túl sok a letöltés, vagy megtalálom az albumot egy portálon, bezárom a linket, és nem csinálok ilyet többet...”

Nos eddig az idézet, akinek kedve van nézzen el Oliver Lieb MySpace oldalára és onnan tovább lépve hallgassa meg milyen zenét játszott a srác 2002-ben. Szerintem érdemes, és ne LINKELD KI tőle!

1 megjegyzés:

  1. Erre emlékszem. Akkoriban igencsak úttörő gondolat volt a részéről. Nem mellesleg meg iszonyat nagy kár lett volna ezért a korongért: hamisítatlan L.S.G. cucc.

    VálaszTörlés