2010. április 17., szombat

A heti öt aktuális kedvenc megjelenés

A heti öt kedvencem ezúttal nem különálló számokból, hanem maxikból áll most össze. Az elmúlt napokban a trance dominált a winampomban. Tetszetős lett Nic Chagall új száma a This moment, a szokásos nyomdokokon halad 8 Wonders aka Arnej, Myonék ismét nagyot alkottak, királyságos módon szabták át a Sunlounger tavalyi zenéjét a Change your mind-ot. A remixelés jutott osztályrészül a 2006-os Re:Locate Rogue-jának, ezúttal Signumék variálták át az eredeti struktúrát. Cor Fijneman himnikus magasságokba repült a Serenity-vel.



Top 5 - június 23.

Sunlounger Feat. Kyler England - Change Your Mind
Tavalyi szám a Sunny tales albumról. Annyira nem futott be, talán ezért vették elő ismét. Nekem a chill out változat tetszett a legjobban, az most lemaradt a megjelenésről. Fast Distance és a Myon, Shane 54 duó jegyzi az átiratokat, az utóbbi nálam az abszolút befutó.

Re:Locate - Rogue
Az eredeti 2006-os track, a Signum srácok most átalakították a tech trance monstert. A remake egy kicsit könnyedebb hangvételű lett, ami nem azt jelenti, hogy nem lehetne rá fejvesztve bulizni.

Cor Fijneman - Serenity
Cor az utóbbi időben mintha kezdene hangzást váltani, kezdi kinőni a barokkos dallamvezetést, így már inkább nevezem őt trance, mint dance producernek. A Serenity is giga frankó lett, kiváncsian várom a remixeket (azért megerőltethették volna magukat a kiadónál, egy radio edit kevés a mai eldj-sedett világban).

8 Wonders - The Liftoff, Unwritten, Everything's Been Written
Arnej továbbra is szalagon produkálja a finomabbnál finomabb uplifting zenéket 8 Wonders alteregója alatt. Kövezzetek meg, de nekem az elmúlt egy évben eme megjelenései erősen hajaznak a M.I.K.E által már tökélyre járatott Push sound-dal. Ennek ellenére élvezhető darabok kerültek a maxira.

Nic Chagall feat Jonathan Mendelsohn - This Moment
Nic Chagall nem tud szabadulni ettől a torzított gitár effektől, no meg a férfivokalistákhoz is görcsösen ragaszkodik. A This moment is ezt példázza ékesen. Amolyan What you need klón született, de természetesen attól még szerethető darabról van szó. A Prog mix a legkirályságosabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése